– Min far – Per Bergholdt – og jeg har lige været på ferie til Gotland, skriver Christina Bergholdt til Fisk & Fri. – Vores tur startede med koldt vejr og sne. Fiskene var svære at finde og endnu sværere at få til at hugge. Efter flere forskellige agnskift og ingen resultater, kontaktede jeg Mads Davidsen. Jeg havde godt selv tænkt på at fiske med Sandeel Copper Orange, og Mads fik mig overbevist om, at jeg godt kunne få wobleren ud i den stærke vind. Det var den helt rigtig beslutning!

– I 6 dage var det den samme wobler jeg fiskede med, mens min far skiftevis gik mellem rød og sort og motoroil. Til sidst var tiden ved at løbe ud – kun med få fisk landet og en stak smidt, men så kom det fiskeri, som vi havde drømt om, da vi tog afsted til Gotland: I høj sol fandt vi en stime, og det var ikke nogen lille stime… Først landede jeg en på 55, derefter en på 60 – og sådan kørte det bare derudaf. Min far landede en blank på 66cm på, og kort tid efter landede jeg drømmefisken på 70cm. I alt fik vi landet 25 fisk til sammen, og ikke én var under 50. På hele turen landede vi 47 havørreder – så det er en evig kærlighedserklæring til vores Sandeels.

 

Havørred - Refleksioner på kysten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This