– Efter en fiskeløs nat på Djursland skulle der tænkes ud af boksen, fortæller Kasper Weidick Iversen fra Team Sportex. – Jeg tog et par timer på øjet, og så afsted det gik til en ny plads. Der var sol, drivende skyer, gode strømforhold og Tiboron’en væbnet med en stor Alstrøm wobler, og det skulle vise sig at være den rigtige opskrift.

– Pladsen viste sig fra sin gode side, da den første fisk kunne nettes allerede indenfor få kast. Herefter skulle der virkelig ledes efter fiskene, men med et, kom der gang i dem. Støj i overfladen afslørede, at en større stime kom trækkende. Og så var det ellers blot at lave et hurtig kast to meter foran stimen, seks omdrejninger på hjulet – og BANG! Tiboron’en krøllede øjeblikkelig sammen. Store ryk fra side til side afslørede, at det var en god fisk.

– Havørreden gik tungt, og med ét satte fisken kurs mod dybere vand. Efter en ordentlig gang tovtrækkeri og fire eksplosive udløb, kom fisken ind på det lavere vand. Nu skulle der brydes om de sidste par meter, men efter et par forsøg kunne jeg nette den. Til min overraskelse blev stimen i området, og efter lidt tid havde jeg haft otte fisk i hånden. Så det var virkelig et fantastisk fiskeri – og så midt på dagen. Stangen jeg bruger er en Sportex Tiboron RS-3 Seatrout 9 fod 6-31g. Det er en super sensitiv stang, hvor man mærker det mindste puf, og på samme tid kan kaste masser af kabel ud. Linen er en Climax MiG8 fletline. Denne 8-strengede fletline byder virkelig ind med en høj slidstyrke og en glat overflade, hvilket giver super gode kast.

 

Jans Lystfiskershop

 

 

Den flotte havørred gav en super fight på Kaspers lette og følsomme Sportex Tiboron stang.

Den flotte havørred gav en super fight på Kaspers lette og følsomme Sportex Tiboron stang.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This