For nylig her i efteråret var jeg kørt en tur til Øland med min gode kammerart og fiskemakker Kasper Henderson, fortæller David Sølling Johnsen. – Jeg tog derover i forsøget på at få revanche fra min tur i foråret, som desværre ikke var så vellykket mht. fiskeriet. Og det lykkedes heldigvis at få revanche! 

– Jeg fangede bl.a. denne store blankfisk, som du ser på billedet, der huggede på helt kort line! Det var meget intenst, og fisken var utrolig stærk. Den gik med det samme fri af vandet flere gange og tog et ordentligt udløb. Nerverne var helt uden på tøjet, men heldigvis endte det lykkeligt. Fisken huggede på Westin Sømmet 22g i farven Dull Sunrise. Den blev naturligvis fanget på mit ynglings setup, som består af min Westin W10 10,2′ 10-34g og et Stella FK C3000, hvorpå jeg har monteret min Westin W10 13x Coastal Braid. 

– Fiskeriet på Øland kan være svært, og forholdene derovre kan være hårde. Så jeg var meget tilfreds og taknemmelig for at kunne afslutte denne tur med et pragteksemplar af en kystørred. Vi vender helt sikkert tilbage igen næste år i forsøget på at fange en endnu større svensk havørred, slutter han.

Læs meget mere om kystfiskeriet efter havørred på Øland i denne store artikel på fiskogfri.dk´s artikelarkiv.

 

Jans Lystfiskershop

 

Så bliver de ikke meget flottere!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This