– Forleden havde jeg i tankerne, at jeg ville en tur på kysten, men så var der også lige en køkkenhave som skulle graves, fortæller Mads Davidsen. – Jeg kom derfor ikke afsted fra om morgenen, og var først ved vandet ved middagstid, hvor jeg kunne konstatere, at vandet lignede kakao. Så var det bare med at komme i bilen og videre til næste plads. Her så vandet fint ud, men der var ingen fisk, så jeg valgte og se på Google Maps.

– Her fandt jeg et område, der så lækkert ud og kørte dertil, hvilket skulle vise sig at være det rigtige valg, for allerede efter tre kast fangede jeg den første ud af mange på en Savage Gear Zerling i sort/rød. Jeg fiskede et stræk på cirka 800 meter, og der var jævnligt fisk. Pludselig fik jeg en fisk på, som kæmpede markant anderledes – og det var ikke uden grund. Det var nemlig en tromletyk regnbueørred, som blev aflivet.

– Jeg fiskede videre, og lige da fiskeriet var ved at dø ud, fik jeg hugget, som jeg havde ventet på. Det var en super blankfisk, der viste sig i overfladen. Nu vidste jeg, at jeg ret godt kunne have brugt det net, som jeg havde glemt derhjemme… Men skidt – jeg fik kørt fisken godt træt, og kunne tage den om halen. Det var en super flot fisk på 61 cm, som jeg kunne afslutte dagens fiskeri med. Og sikke en ny plads jeg havde fundet mig: 16 havørred i hånden plus den tykke regnbueørred.

 

Hvidovres Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This