– De små korte ture er i sandhed givende i øjeblikket, fortæller Kasper Weidick Iversen fra Team Sportex. – Med faldende vandtemperaturer er ørrederne virkelig kommet på finnerne, og de kan jages alle tidspunkter på døgnet. Det opsøgende fiskeri er vejen frem for hurtigt at komme over meget vand i ens søgen. Fiskeriet kræver dog, at man er omstillingsparat, og klar på at prøve en masse forskelligt grej fra store woblere til små fluer. Men når man knækker koden, følger fiske lykken.

– På mine ture har jeg været heldig med mange flotte fisk, og blandt de smukke fjordørreder, har jeg været heldig at finde nogle af de større udefrakommende ørreder. Den anden aften var ingen undtagelse. Med min Tiboron RS-3 i hånden gik ture til fjorden. Jeg havde udset mig en plads med pålandsvind og godt med svæv i vandet. Jeg startede ud med en wobler, og havde hurtigt en følger. Et hurtigt skift til bombarda, gav fast fisk, og i to kast, kom to 50´ere i nettet. Efter kort tid havde jeg haft et par stykker mere, men først da jeg fik skiftet til blink, kom det gode hug. Fisken tog hårdt over en mørk plamage, og satte resolut i et hårdt udløb, efterfulgt af et spring. Efter en god fight nettede jeg denne smukke fisk og tog et hurtigt billede, hvorefter den fik sin frihed igen. Det gode fiskeri forsatte helt indtil, at solen forsvandt.

 

GHrejXperten

 

To havørreder i nettet er bedre end én i lommen...

To havørreder i nettet er bedre end én i lommen… 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This