– Den 14. August blev jeg far, til den mest fantastiske lille pige, fortæller Kasper Weidick Iversen fra Team Sportex. – Det har selvfølgelig betydet, at tiden til fiskeri, både før og efter, har været skruet helt i bund. Men med to sovetryner derhjemme, fandt jeg et lille hul, hvor jeg kunne snige mig ud på en ultra kort morgentur.

– Fiskeriet startede lige omkring solopgang. Vejret var ikke noget at råbe hurra for, da det bestod af tætte lavthængende skyer og småregn. Men chancen skulle udnyttes. Jeg startede ud med min Tiboron RS-3 Seatrout og bombada. Hurtigt fandt jeg lidt fisk på en skrænt. Ørrederne havde en god gennemsnitsstørrelse i slut 40erne. Men en lidt større hvirvel afslørerede en fisk inde på det helt lave vand. Et hurtigt sving med stangen, og fluen blev placeret 10 m ved siden af. Et par hurtige omdrejninger på hjulet og en pause.

– Intet skete, men pulsen begyndte at stige. Fisken kunne umuligt have nået at bevæge sig særligt langt væk. Tre langsomme omdrejninger og pause. Linen begyndte langsomt at stramme op. Modhugget kom resolut, og Tiboron’en flexede i bund. Vandet stod op i kaskader til alle sider, og fisken søgte hurtigt mod dybere vand. Efter flere spring og gode udløb, kunne jeg lande den smukke fisk på billedet. Turen gav 7 gode ørreder over målet før jeg måtte sætte snuden hjemad igen til de to piger.

 

GHrejXperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This