Jesper Fohrmann har været på en kort trollingtur med fiskevennen Hotho Vestergaard ud for Rungsted: – Vi havde et hug på en selvlysende Apex fisket på Dipsy´en, men intet andet skete før i sidste minut, da denne flotte kalorius bed sig fast i min gul-røde jig, fortæller Jesper. – Jiggen havde jeg købt ombord på Fyrholm fra Spar Lystfiskeri, da jeg var ude for at fiske efter torsk fra turbåd sidste gang i 2021 – og den blev fisket på riggen 20 fod nede over 32 fod vand. Jeg troede indledningsvis, at fisken var røget af – men da vi kort tid efter hugget skulle rigge ned for at tage i havn, viste det sig at ørreden stadig sad fast på jiggen, der stadig sad i downrigger klemmen… En flot vinterfisk på nøjagtig 3 kilo, slutter han.

Skulle du selv have heldet med dig og fange en god fisk her i weekenden, så husk at sende os 10-15 linjer og et godt foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

Husk at du som gratis abonnent på Fisk & Fris YouTube stadig kan være med i konkurrencen om et lækkert bombardasortiment fra bombardashop.com. Læs mere her.

 

Denne flotte ørred fra Øresund kunne bare ikke modstå den skrigende orange-gule jig frsa Fladen. Denne flotte ørred fra Øresund kunne bare ikke modstå den skrigende orange-gule jig fra Fladen.[/caption]

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This