– Med min nye håndbyggede stang i bilen og en GPS, som tog mig igennem mange små landeveje, kom jeg for sent til vores aftale igen, fortæller Alencito Bello. – Morten stod allerede klar og parat, da jeg kom. Vi gik ned til spottet, humøret var højt, og vi kom ned til et blikstille hav. Allerede fra første kast kunne jeg mærke, at der var noget særligt på færde, og jeg fortalte Morten, at jeg havde en god fornemmelse. Jeg kastede ud igen og mærkede et dybt hug, og så begyndte det, at trække i linen.

– Med det samme vidste jeg, at det var en stor krabat, men det var først, da jeg kunne ane den i vandoverfladen, at jeg forstod, hvor stor den rent faktisk var. Shit, det her er drømmefisken, tænkte jeg!! Jeg mærkede straks nervøsiteten og angsten for at miste den, og jeg blev ved med at sige til mig selv, at jeg skulle bevare roen.

– Det spændte mere og mere i min biceps, og fisken tog et udløb, som jeg aldrig glemmer. Da den var træt, nettede Morten den for mig og fik den op på land. Man kunne sikkert høre os langt væk, som vi skreg af glæde. Vi målte den til 76 cm. Jeg havde ingen vægt, så vi måtte en tur til min grejpusher for at købe en. De sagde, at jeg skulle tage fisken med ind, og vi fik den vejet til 5,8 kg. Adrenalinen pumper stadig i min krop, imens jeg skriver dette to dage efter – og tænker hvad nu? Nu har jeg jo fanget min drømmefisk. Men jagten på en ny PR fortsætter, slutter han.

—-

Som gratis abonnent på Fisk & Fris Youtube kanal kan du i denne uge iøvrigt vinde en masse GULP Alive børsteorm mm til forårets bombardafiskeri. 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This