– Jeg har på det sidste ikke rigtigt kunne få fiskene til at bide, selv om jeg har set fisk på en del pladser, og jeg har fisket med mange forskellige ting, fortæller Mads Davidsen. – Forleden aften fik jeg dog endelig lidt reaktioner med en Savage Gear Sandeel, hvor jeg fik en god fisk på, som jeg vil skyde den til et sted mellem 65 og 70 cm, men den slap desværre taget i min Sandeel, og efterfølgende skete der ikke det store.

– De efterfølgende ture skete der heller ikke det vilde ud over lidt småfisk, men det skulle en morgentur ændre lidt på, da jeg fik tre fisk på land med de to af dem på cirka 55 cm. Efter det skete der igen ikke det helt vilde et par ture, men så fik jeg sat et bombarda på min Savage Gear Salmonoid stang en tidlig aften og fik et par flotte fisk på den gode side af 50 cm. Jeg besluttede mig derfor for, at jeg morgenen efter ville prøve lykken igen på samme måde,. Det viste sig også og være en god idé, da jeg denne morgen så en del fisk, og det første hug resulterede i en super flot hanfisk på 65 cm som I også kan se her på billedet. Turen sluttede med jeg, at jeg havde haft tre fisk i nettet, så der var en super morgen.

 

Jans Lystfiskershop

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This