– Forleden var jeg taget på en aftentur i håbet om en sidste stor blankfisk, inden hornfiskene for alvor gør deres indtog, fortæller David Johnsen fra Team Westin. – Men det skulle vise sig, at jeg bestemt ikke var den eneste, som havde fået denne idé. På de første to pladser, jeg besøgte, var en del lystfiskere allerede i fuld gang med at fiske, så jeg fortsatte min søgen på en plads, hvor jeg kunne være i fred og ro. 

– Da jeg ankom på aftenens tredje plads, kunne jeg ikke se nogen andre på pladsen, og derfor begav jeg mig hurtigt ud på revet, hvor det alligevel skulle vise sig, at to tysktalende lystfiskere stod rundt om hjørnet. Jeg fik en snak med dem, og de forklarede mig, at der ingen fisk var på pladsen. Men det skulle vise sig, at de tog fejl. Jeg begyndte mit fiskeri bagved dem, og efter blot to kast fik jeg et super hug, efterfulgt af god fight – og snart efter kunne jeg lande denne super flotte fisk på 61cm, der fik friheden igen efter et par billeder, som den ene af de to tysktalende lystfiskere var behjælpelig med at tage.

– Udover denne fisk fik jeg tre mindre fisk i løbet af aftenen omkring målet, som alle også blev genudsat. Det hele skete på Westin Sømmet 22gr i farven “Amber”, som jeg præsenterede med min Westin W10 10,2’ 10-34g stang. Shimano Stella hjulet, som er monteret herpå, er spolet op med W10 Braid Coastal linen, som kaster helt fantastisk!

 

Tradea brugt fiskegrej

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This