– Jeg aftalte i går sammen med min kammerat Kasper Weidick at tage på tur efter havbars, så vi rigtig kunne teste de nye Mahi blink af, fortæller Arash Zahraei fra Scandiclures. – Jeg viste, at Kasper havde taget mange bars med mine Mahi blink, da han jævnligt har brugt dem. Selv ankom jeg til pladsen klokken cirka 04.30 og kunne se, at Kasper allerede var i gang med fiskeriet, men desværre uden held.

– Vi fiskede sammen i cirka 2-3 timer uden held, hvorefter vi skiftede over til en ny hvid farve med en Mahi 11.  Efter første kast var der bars, og snart kunne jeg afkroge en på cirka 46 centimeter. Med det samme får Kasper også en pæn bars. Vi fisker cirka en halvtime mere, og igen snupper en flot bars blinket, hvorefter jeg får en lang og fed fight med den sidste bars, inden den kommer i nettet, og det ender med at vi har fanget 7 bars, slutter han.

Du kan læse meget mere om fiskeriet efter havbars i denne fine artikel fra fiskogfri.dk´s artikelarkiv af Bo Jensen.

 

Hvidovres Sport

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This