Som du har kunnet læse om på fiskogfri.dk afholdt Aktiv Fritid Kystcup i weekenden – et arrangement, der gav rigtig fede fiskeoplevelser til mange glade lystfiskere. En af dem var Filippo Bernardis:

– Vi var helt oppe at køre, da vi så, at Aktiv Fritid igen ville afholde Kystcup efter nogle års Corona-pause, fortæller han. – Planen var, at vi skulle fiske på Stevns og give vores allerbedste for måske at ramme en af de helt store! Man kan selvfølgelig ikke altid forudsige, hvor stor en fisk måske vil tage ens agn, men til gengæld er der altid en chance, hvis man bruger en masse timer på kysten! Før eller senere skal det nok ske, og til konkurrencen var vi fast besluttet på at give vores allerbedste!

– Allerede på den første dag var vi heldig at ramme en virkelig fin fisk på 63 cm og 2,8kg. Forholdene sad lige i skabet med høj bølger og grumset vand, men fiskene var lidt sky og ville ikke have de store blink, som vi plejer at bruge under disse forhold. Ti kast efter skiftede jeg derfor til et lille 10 grams sort/rødt blink, og så fik jeg et ordentligt hug… Nu var vi gang! Jeg kan kun beskrive fighten på én måde – stressende! Jeg kunne nemlig kun tænke på én ting, og det var, at den bare skulle i nettet! Fighten varede derfor ikke lang tid, fordi jeg ikke ville give fisken chancen for at slippe fri. Da Stefano kom hen ved siden af mig, sagde jeg “er du klar? – for jeg vil presse den hårdt nu”. Jeg strammede bremsen og pressede fisken. Lige så snart fisken kom til overfladen var Stefano klar og fik den lynhurtig i nettet!

– De sidste dage blev brugt på at forsøge at fange en endnu større havørred, og det blev til 30 fisk, men den helt store kom desværre aldrig på besøg. Heldigvis var 2,8 kg dog nok til at få en placering, som vi fejrede sammen med de andre deltagere ved hos Aktiv Fritid om søndagen. Tak til Otto H. Jørgensen for de gode billeder, slutter Filippo.

 

Hvidovres Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This