Kystcup 2023 er netop afsluttet med en hyggelig præmieoverrækkelse hos Aktiv fritid på Torvet i Køge, og det har været en bragende succes. – Som noget nyt har mine gode medarbejdere Kristian, Simon og Flemming overtaget planlægningen og styringen af Kystcuppen – og det er gået bedre end godt, lyder det fra butikkens ejer Jesper Ladegaard Nielsen. – Med en overbevisende energi og et solidt engagement har de tre gutter gjort en kæmpe indsats. Ærligt talt troede jeg ikke så meget på projektet efter Corona-tiden, men min tvivl blev gjort seriøst til skamme, da jeg fik oplægget fra Kristian & Co! Vi har i år haft en deltagerrekord på 177 kystfiskere, hvor vi førhen havde vi 80-100 deltagere, så det er virkelig imponerende. Der blev indvejet 23 fisk og godkendt 11.

– Tusind tak for alles deltagelse. Det var i den grad dejligt at se både nye og gamle ansigter som deltog, fortsætter Jesper. – Jeg sidder lige nu med en enormt stolt følelse i kroppen. Hele pointen med Kystcuppen er at skabe fællesskab om vores fælles passion for kystfiskeriet – og det har kystcuppen virkelig formået. Folk har hygget samt fisket for vildt igennem på kysten, og mange har været sammen med deres bedste fiskekammerater i tre dage i træk. Netop kammeratskabet og de bånd der knyttes – samt forstærkes derude på kysten, det er det aller vigtigste ved vores fantastiske hobby.

Vinderen af Kystcup 2023 blev Jarun Buppha med en flot havørred på 4.560 gram – og præmien var et gavekort på kr. 20.000,- til Aktiv Fritid Køge.

Top 5 til Kystcup 2023 så således ud:

1 – Jarun Buppha – havørred 4,56 kilo, 77 cm

2 – Flemming Langerskov Miller – havørred 3,95 kilo, 70 cm

3 – Mikkel Meelby Krarup – havørred 3,61 kilo, 71 cm

4 – Steven Hoffmann – havørred 3,07 kilo, 66 cm 

5 – Hans Henrik Bækgård Christensen – havørred 2,97 kilo, 62 cm

 

Tohatsu

 

Mikkel Meelby Krarup med sin havørred på 3,61 kilo. Øvest Jarun Buppha med vinderfisken på 4,56 kilo

Mikkel Meelby Krarup med sin havørred på 3,61 kilo. Øvest Jarun Buppha med vinderfisken på 4,56 kilo.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This