– Fiskeriet ved kysten kan være svært pga. den høje vandtemperatur her henover sommeren, men jeg har også ofte oplevet, at det er her, hvor der mulighed for at fange nogen rigtig store og fuldfede havørreder, når solen synker om aftenen, og havørrederne søger ind mod det føderige, lave vand. Sådan lyder det fra David Sølling Johnsen fra Team Westin.

– Hele sommeren har jeg drømt om netop sådan en fisk! Det har kostet mig mange timer og kilometer på kysten, men i går aftes lykkedes det. Forholdene denne aften var ellers ikke optimale med meget grumset vand og en alt for høj vandstand. Men det skulle vise sig at være lige meget, fordi efter en times fiskeri huggede denne drømmefisk “Sømmet” på 22gr for enden af mit forfang. Herefter brød helvede løs med en meget kort, men intens fight! Kort efter jeg kunne lande en fantastisk smuk fisk på et godt stykke over 70cm.  

– Havørreden fik sin frihed efter et par billeder og er nu tilbage, hvor den hører til, så den kan videregive de gode gener til fremtidens havørreder i området. Til at fange fisken brugte jeg endnu engang min Westin W10 10,2’ 10-34g hvorpå jeg har monteret et Shimano Stella FK C3000. Og for enden af forfanget et Westin søm på 22gr. 

 

Friluftsland The North Face

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This