– I søndags lovede meteorologerne en masse regn i det midtjyske, men det skulle selvfølgelig ikke ødelægge den planlagte geddetur på søen, fortæller Irena Mathiasen. – Godt pakket ind og i højt humør, begyndte vi fiskeriet. Det er ingen hemmelighed, at jeg er utrolig glad for Berkley Sick Flanker, en agn som nærmest altid er mit førstevalg, når jeg kigger ned i grejboksen. Der gik da heller ikke længe, før den første fisk lod sig friste, samt måtte en tur op i båden og vende. Det var dog ingen kæmpe, og i den silende regn blev den hurtigt afkroget og genudsat uden et billede.

– Telefonen måtte dog en tur op af lommen senere, da en af søens større madammer lod sig lokke. De tunge hovedrusk kort efter krogningen afslørende, at det var en god fisk. Var jeg det mindste i tvivl om størrelsen, forsvandt al usikkerhed, da den massive fisk valgte at springe helt fri af vandet halvvejs inde i fighten. Det er en af de ting, der altid gør mig helt vildt begejstret, men også utrolig nervøs! Adrenalinen pumpede rundt i kroppen, for den der – den ville jeg gerne have ind!

– Det lykkedes heldigvis at få den i nettet og jeg kunne derefter kigge ned på en af de mest massive gedder, jeg nogensinde har fanget. Den var utrolig bred over nakken – virkelig en tyksak med et smukt mønster på hovedet. Så selvom vægten ikke lige kunne snige sig op over 10 kg, er det uden tvivl en af de mest specielle gedder jeg nogensinde har fanget. 

– Vi fik i løbet af dagen fanget lidt blandede størrelser af gedder, godt fordelt over alle mand i båden. Alt i alt, en fantastisk dag på vandet, slutter Irena, som du kan finde på Instagram her.

 

Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This