– Da jeg har været ramt af en ordentlig omgang forkølelse og derfor bare har ligget på sofaen, ville jeg til eftermiddag ud og have lidt frisk luft. Og det gør jeg normalt bedst med en lille fisketur. Sådan lyder det fra Mads Davidsen. – Jeg havde lidt regnbueørreder i min fryser fra den anden dag jeg var ved åen, så det blev dagens agn.

– Jeg fik pakket mine Savage Gear MPP Baitfish stænger – den ene med flåd og den anden med bundtakel, hvorefter jeg startede ud med at fange en lidt mindre gedder fra 50-85 cm, da en flot fisk på cirka 90 cm huggede. Da jeg ved, at det er en af de større fisk i denne sø, var jeg godt tilfreds. Men så kun cirka 15 minutter efter huggede det igen tungt, og da var jeg ret sikker på, at det var søens største gedde, som jeg efter et par gode tunge udløb fik sikkert i nettet. Jeg kunne med det samme se, at det var en meget bred fisk, og målte den til 106 cm, men opdagede så, at min vægt var løbet tør for strøm.

– Heldigvis havde jeg dog et af de nye net med fra Savage Gear, hvor der er indbygget vægt i, så jeg fik den vejet til 24 pund/lbs – svarende til 10,88 kilo. En super flot fisk og sikke en kondition den var i. Efter et par hurtige billeder fik den selvfølgelig sin frihed igen.

Du kan lære mere om fiskeriet med død agn efter gedde i denne video på Fisk & Fris Youtube.

Tohatsu

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This