Amerikanske Penn har for nylig lanceret den nye hjulserie Authority, der ifølge producenten sætter nye standarder for toptunede spinnehjul til fiskeri i ekstreme miljøer: – Ved at kombinere et CNC-præcisionsfremstillet rustfrit gear med Penn´s ekstremt stærke og pålidelige Dura-Drag bremsesystem, har vi udviklet en serie af spinnehjul til alsidigt fiskeri i saltvand, der ikke bare har en blød og præcis gang, men som også har masser af kraft og overskud til at tæmme alt fra ”the deep blue”. Med en ny IPX8-forsegling af hjulhus, -rotor og sidegavle, har vi med Penn Authority opnået den bedst mulige forsegling og beskyttelse mod indtrængende vand nogensinde, og med et optimeret 12+1 kuglelejesystem sikres, at hjulet kører jævnt og problemfrit under alle forhold.

– Penn Authority fås i syv forskellige størrelser fra str. 2500-10500, og med et udvalg af forskellige gearinger fra 4.7:1 til 7.0:1 er der en model til enhver fiskesituation. De mindre størrelser på 2500-3500 er perfekte til kystnært fiskeri efter eksempelvis de hjemlige havørreder og havbars samt til fiskeri i åerne efter større rovfisk. Størrelserne fra 4500-7500 er oplagte til krævende fiskeri overalt i verden efter for eksempel store maller, brutale cubera snappers eller grove roosterfish. Størrelserne på 8500-10500 er med sit ekstreme bremsetryk op til 27 kg designet til at stoppe bluefin tun og GT i rekordstørrelse.

 • IPX8-forseglet hjulhus og spole, der giver højeste beskyttelse mod indtrængende vand
 • Full Metal-hjulramme, -sider og -gavle for øget styrke og stabilitet
 • CNC Gear™ teknologi med ekstra forstærket drev i rustfrit stål, der sikrer et perfekt tilpasset gear med uovertruffen styrke
 • Optimeret og forseglet Slammerâ bremsesystem med Dura-Drag™ for ekstrem bremsekraft og styrke
 • 12+1 rustfri forseglede kuglelejer
 • Levelineâ Slow Oscillation linefører-system for et optimeret lineoplæg
 • Medfølgende og udskiftelig Hypalon-håndtagsknop
 • Størrelse 2500-5500 har automatisk bøjle-tilslag
 • Størrelse 6500-8500 har manuelt bøjle-tilslag

De vejledende priser ligger fra 5.999 kroner. For yderligere info om PENN kan Pure Fishing Danmark desuden kontaktes på kundeservice@purefishing.com

 

Hvidovre Sport

 

Amerikanske Penn har for nylig lanceret den nye hjulserie Authority, der ifølge producenten sætter nye standarder for toptunede spinnehjul til fiskeri i ekstreme miljøer:

  Modtag fiskepost med nye artikler

  Nu er du tilmeldt.

  Share This