– Forleden havde jeg aftalt med Mogens Poulsen, at vi skulle ud at prøve en ny sø efter aborrer, men vi havde dog taget et par enkelte overfladeagn med til gedderne, fortæller Mads Davidsen. – Vi startede også med at få et par enkelte små aborrer, men det var desværre meget stille på trods af, at vi så mange små fisk i overfladen hele tiden. Vi besluttede os derfor for at fiske søen rundt efter aborrer, men vi så flere gedder mellem åkanderne, som jagede.

– Jeg besluttede mig for at prøve en Savage Gear Frog, som uden problemer kan fiskes hen over åkanderne. Snart havde jeg et par følgere, hvor af den ene så fin ud i størrelsen. De var dog ikke helt lette at overtale, så vi gik videre og kom søen rund til det spot, som vi startede med. Her fangede Mogens en fin gedde på cirka 80 cm på en lille popper. Jeg ville derfor igen prøve med min SG Frog, og der gik da ikke længe, før der kom en gedde på fuld smæk og tog min frø. I starten troede jeg, at det var en gedde på omtrent samme størrelse, som den Mogens fangede, men efter lidt tid kunne jeg godt fornemme, at den var betydeligt større. Gedden viste sig da også at være 104 cm lang med en anslået vægt på cirka 8,5 kg. Det er den største gedde, jeg har fanget på overfladeagn, så det var en super lækker aften ved nyt vand. 

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This