Stort set alle turbåde er lukket ned for øjeblikket på grund af Covid-19, men nu har Spar Lystfiskeri taget et fantastisk initiativ, så alle de fiskesultne havfiskere nu kan komme ud og lufte stængerne:

– For at give vores kunder mulighed for at komme en tur på vandet, har vi besluttet, via dette tilbud, at tilbyde grupper at kunne chartre vores skibe til en fisketur, fortæller Martin Hubert fra Spar Lystfiskeri. – Tilbuddet går ud på, at man lejer et helt skib til kr. 1.000,- pr. time. Man bestemmer så selv længden på turen, som dog skal være af minimum tre timers varighed. Man må maksimalt være 8 personer pr. tur, som reglerne er for tiden (10 pers. inkl. besætning). Tilbuddet gælder i nuværende periode, hvor begrænsningerne fra myndighederne er som de er, og prisen er gældende for alle vores tre skibe: Øby og Fyrholm, der sejler fra København – samt Sværd, der sejler fra Helsingør. Turene skal bookes som charterture via telefon, 40307544 eller 26184759
Info om skibe mm. kan stadig findes på vores hjemmeside, slutter Martin.

Er man en mindre gruppe på fx 2-4 personer, vil Spar Lystfiskeri gerne prøve at hjælpe med at sammensætte flere grupper til en tur. Læs mere om Spar Lystfiskeri her.

 

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This