– Elsker du at tage billeder af dine lystfisker-eventyr? – Hvis ja, så har du nu mulighed for at vinde en række lækre præmier i Nordic Outdoor Shows lystfisker-foto-konkurrence. Sådan lyder fra arrangørerne af den kommende store event d. 25-27 marts 2022, hvor du kan møde alle de andre danske lystfiskere.

Deltag i fotokonkurrencen på Facebook ved at uploade dit billede i kommentarfeltet opslaget her. Du må selvfølgelig gerne fortælle historien om billedet, hvor det er taget, og hvorfor du har valgt at deltage med dette billede. Men det er ikke et must. Du må også gerne smide meree end et billede i puljen. Her i september vil det være muligt vinde 1×4 partout billetter til Nordic Outdoor Show + madbilletter. Alle vinderbilleder deltager i konkurrencen om hovedpræmien bl.a. fra Garmin. Sidste chance for at deltage i denne måneds konkurrence er den 31/9 2021. Vinderen får direkte besked og offentliggøres på messens instagram og på facebook.

Få mere info her.

– Når du deltager skal du vide, at vi løbende laver opsamlinger på Instagram, gallerier på Facebook og i stories, hvor man kan se alle de billeder, der deltager, fortsætter arrangørerne. Der vil være en nyt tema hver måned og hver måned bliver der fundet en ny vinder, så frem mod messen den 25. – 27. marts er der rig mulighed for at vinde billetter til arrangementet.

Hovedpræmien

 –De bedste billeder fra hver måned samles i et vinder-felt og på messen finder vi det allerbedste billede, som vinder hovedpræmien i konkurrencen, som er lækre præmier fra bl.a. fra Garmin og andre spændende leverandører, som vi løbende præsenterer.

 

Det med småt:

– Nordic Outdoor Show og MESSE C, Fredericia forbeholder sig retten til at bruge billeder der deltager i konkurrencen på sociale medier, på messen og fremadrettet i markedsføringsøjemed, pointeres det. – Navn på fotografen nævnes hver gang billedet bruges af Nordic Outdoor Show og MESSE C, Fredericia.

 

Hvidovre Sport

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This