Thomas Holm fra CFC-Bait er helt vild med det fiskeri, vi har lige nu: – Efteråret er min foretrukne årstid af flere grunde. Mængden af naturlig føde falder med temperaturen – så karperne kaster sig grådigt over agnene. Og så får fiskene en flot samt mørk glød i det kølige vand.

– Her forleden havde jeg en fantastisk tur, hvor jeg fik hele 8 fisk på 2 dages fiskeri med arbejde ind i mellem. Især den første aften/nat var helt vild. Her fik jeg fire karper – tre spejlkarper på 13,4-15,4 og 16,1 samt en mega flot skælkarpe på 17,2 kilo. Og det var på blot fem timers fiskeri. Jeg startede klokken 20 og måtte hive stængerne ind for at få søvn klokken et om natten, da jeg skulle på arbejde tidligt næste morgen. Det var bare en af de der nætter, hvor jeg virkelig gerne ville have fisket igennem, da det var helt kart, at de store for alvor var på finnerne. Efter arbejde fortsatte det med fire fisk imellem 7 og 13,4 kilo.

– Vandet i søen er nu nede på 8,5 grader, og jeg fodrede derfor sparsomt med solid PVA bags med Spicy Squid boiles, 2 mm halibut pellets og 4,5 mm Blodwoorm Pellets. Alle fiskene huggede på en CFC Orange Dream pop-up, slutter han.

Læs mere om boilies, baits og foder fra CFC her.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This