Redaktionen har netop været et smut forbi GrejXperten, der holder åbent hele påsken – og der summede mildest talt af aktivitet i butikken, der ligger på Lynghøjvej 8C i Lynge.

– Vi er er netop ved at få fyldt hylderne op, så der er mere end rigeligt med nyt, lækkert grej til de kommende måneders topfiskeri efter blandt andet havørred, gedde, laks og hornfisk, fortæller Kristian Søndergaard Thorsen. – Blandt de mange spændende varer, der netop er kommet ind, har vi blandt andet fået en ordentlig sending af hjul fra Daiwa og Shimano, som vi lige nu er ved at gøre klar til hylderne i butikken. Ud over det har vi også lige fået suppleret op med nye blink fra Westin, Kent Andersen og nye specialfarver på Westin Sandy og Salty Inline.

– Det går rigtig godt i den nye fysiske butik her i Lynge, så vi arbejder pt med at u28dbygge shoppen med et ekstra rum, hvilket blandt andet vil giver bedre plads til beklædning og fluegrej. Udvidelsen af butikken forventes klar om omtrent 14 dage. Så hvis det bare kribler i fingrene efter en fisketur, så slå et smut forbi butikken i Lynge her i påsken og få suppleret op med, hvad du nu mangler, så du er 111% klar, når det pludselig bimler og bamler med meldinger om flotte fisk rundt omkring derude i det danske forår, slutter Kristian.

Du kan også tjekke ind på vores webshop på grejxperten.dk her, hvor der lige nu er nogle rigtig gode påsketilbud slutter han.

 

Friluftsland

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This