– Her for nylig tog jeg ud til Karlstrup Kalkgrav med en kammerat for at hive den ene fisk efter den anden, fortæller Tim Krone. – Vi fik 45 den aften, og alt blev genudsat igen. Den største vi fik på spinnestang den aften vejede 3kg. Vi blev derfor enige om at tage derud igen i dag for at få en af de kæmper, som der går imellem de mange fisk.

– I dag tog jeg fluestangen med og håbede på at kroge den helt store. Der gik nogle timer, uden at jeg rigtig mærkede noget, men vi fik da et par fisk. Men så lige pludselig tog helvedet ved fluestangen, mens jeg stod der og fiskede langsomt over bunden. Fisken leverede en god fight med flere udløb, og efter en lille gåtur på 25 meter med fisken, kunne jeg hurtigt se, at det var en stor fisk – og den sad bare helt rigtigt kroget i saksen. Nervøsiteten faldt derfor lidt igen – og snart efter var den i nettet, hvorefter vi fik vejet fisken til 3,2 kg rent. Solskinsbarsen tog en Wolly Bugger med gummiben bundet på størrelse en 6 krog, og den blev fanget på en nifods klasse 4 fluestang, slutter han.

Som skrevet tidligere er der netop udsat en masse solskinsbars rundt omkring, hvoraf mange er langt over den tidligere gældende rekord. Derfor kommer vi sikkert til at se en masse nye potentielle danmarksrekorder for solskinsbars i den kommende tid. Ønsker man at anmelde sin fangst som danmarksrekord, kan man læse reglerne på Rekordudvalgets hjemmeside.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This