Flemming Lauridsen og hans gode ven Allan Lilbæk var taget en aftentur til Filskov, for at se om ikke de kunne slå den tidligere uofficielle rekord på solskinsbars som var fanget tidligere på ugen, af hans navne bror – Flemming Bjerrum.

– Med vores tidligere erfaring med solskinsbars fra andre søer, var valget et flåd og en god fed regnorm – fisket i forskellige dybder. Og det må siges, at denne dag var et godt valg. Det startede lidt trægt, og der skete ikke meget den første times tid. Vi fik et par enkelte hug, hvor flåddet desværre kom pænt op igen. Pludselig fik jeg en bifangst i form af en pæn regnbue på ca. 2,5 kg, og så gik det lidt i stå igen, men så fik Allan sin første solskinsbars, som også var en ny PR til ham på 2,260 kg.

– Vi valgte så at flytte plads, og så skal jeg ellers lige love for, at der pludselig kom gang i fiskene. På skift fangede vi flere solskinsbars, og klokken 21.06 kunne jeg lande en rigtig stor flot fisk, på ikke mindre end 2.910 kg, som blev vejet fem gange for at være sikker. Sunshine bass´en var intet mindre end 58 cm lang og 42 cm i omkreds – målt lige foran den forreste rygfinne. Så det var en ny PR til mig, og måske en mulig DK rekord. Og jo – jeg ser måske ikke super glad ud på billederne, men tro mig jeg er glad og stolt over at fange denne finne fisk, slutter han.

Som vi har skrevet om for nylig så hænger rekorden, som er markant minde end den fisk Flemming lige fangede, i en meget tynd tråd eftersom der her i foråret er udsat masser af fisk, som er et godt stykke over rekorden – helt op til 4,5 kilo. Læs mere om den sidste store solskinsbars her.

Som sagt – rekorden hænger løst, så hvis du går målrettet efter den, så kan du tjekke regler for anmeldelse af fisk hos Rekordudvalget her.

Tohatsu

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This