– Endelig kom foråret her for nylig, og jeg kunne nærmest dufte karperne, fortæller Tonnie Mihajlovitj. – Jeg besluttede mig derfor for at tage på nogle korte dagsture. Valget faldt på Roskilde Fiskeland, både fordi jeg havde hørt at Martin Hubert skulle have lavet en del forbedringer derude, som bl.a. desinfektion kar, net, måtter osv. men også fordi, at jeg ikke havde meget tid til at fiske de større vande, da jeg stod og skulle afsted til Frankrig inden længe. Jeg fik fisket 6 dagsture af cirka 10 timer, og resultatet var over alt forventning. Det blev til 6 karper og 1 mistet og 5 maller op til ca 35 kg… Karperne vejede: 10,3-11,7-13,4-13,5-15,1 og 19,7 kg. Alle fiskende blev taget på en let fordring af DT Bait Green Beast og Crustazia og en halv håndfuld dåse majs soaked i Goo Garlic, slutter han.

Du kan booke din fisketur til Roskilde Fiskeland her.

 

Tohatsu

 

Her kan du se den største malle Tonnie fangede:

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This