– Mikkel Hjermitslev Mortensen er lige nu på Gotland med Aalestrup Naturefterskoles Fiskelinje: – Vi havde en lang køretur derop, og vi gik kun og ventede på det første kast på kysten.

– Da vi endelig var på kysten, gik der kun én time, før den første fisk på 60 cm huggede på gennemløberen. – Vi fiskede videre og fandt en stime fisk på et lavvandet sted, hvor der var masser af fisk, så vi fik hurtigt fire havørreder. Herefter besluttede vi at køre til et andet sted, hvor vi fiskede ud over dybe huller, hvor der efter sigende skulle være godt med fisk. Jeg lagde et et kast efter en sten, hvor jeg tænkte, at der godt kunne stå en fisk, og efter blot to omdrejninger på hjulet, landede jeg en flot fisk på 70 cm. Jeg vil godt tilmelde mine fisk Kinetic Fiskecup 2022, slutter han – og tilføjer, at han gerne vil deltage med sine fisk i Kinetic Fiskecup 2022, som du kan læse meget mere om her.

 

Tradea brugt fiskegrej

 

Kinetic Fiskecup 2022

 

Mikkel Hjermitslev Mortensen Gotland Aalestrup Naturefterskoles Fiskelinje havørreder

Mikkel Hjermitslev Mortensen har været på Gotland med Aalestrup Naturefterskoles Fiskelinje, hvor de har fået flere flotte havørreder.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This