– Jeg har været ude på en morgentur for at teste den nye lille Buzzbite 4cm fra Westin, som er en lille crankbait til aborrefiskeriet, fortæller David Johnsen fra Team Westin. – Agnen er super sjov på det helt lette grej og kan fiskes ved at twitche den ind efterfulgt af et spinstop. Og det er netop i disse spinstop, hvor agnen står helt stille i vandet, at fisken hugger hårdt og kontant! Min første fisk på denne agn blev fanget efter 1 times fiskeri og vejede 1205g fordelt på 42cm. Og derefter måtte jeg vende snuden imod arbejdet, hvor jeg skulle møde ind og åbne butikken. Så det endte med en vellykket morgentur med den nye agn og en flot fisk på land på trods af den begrænsede fisketid. Få dage efter tog jeg igen ud for at fiske med samme agn, hvilket resulterede i endnu en flot 40cm+ aborre, som jeg også har vedhæftet billede af her.

 

Jans Lystfiskershop

 

David Johnsen med en af sine flotte aborre fanget på den lille nye Buzz Bite fra Westin.

                                          David Johnsen med en af sine flotte aborrer fanget på den lille nye Buzz Bite fra Westin.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This