I weekenden blev konkurrencen Fjordlandet Open 2021 afholdt på de sjællandske fjorde, men det var naturligvis ikke alle havørredfiskere, som var ude, der var tilmeldt:

– For første gang i lang tid havde jeg ikke meldt mig til Fjordlandet Open, da dem jeg normalt fisker med ikke kunne finde tid til at fiske hele weekenden, beretter Oliver Holm. – Men da jeg ikke bor så langt fra Isefjorden og alligevel havde nogle timer om morgenen, besluttede jeg mig for at komme ud med stangen alligevel. Da jeg vidste, at de fleste pladser nok var optaget af andre fiskere, da der jo var konkurrence denne weekend, så valgte jeg en plads, hvor jeg vidste, at jeg kunne gå for mig selv.

– Da jeg kom ned til pladsen, så forholdene ikke ud til at være de bedste, for der var blik stille vand og ikke en bølge at finde. Så tænkte jeg, at der nok ikke ville ske det helt store. Men efter at have fisket en halv times tid, lavede jeg et godt langt kast. Og mens blinket var i luften, kunne jeg se, at jeg skræmte en fisk, som stod med ryggen lige under overfladen. Og lige som jeg fik trukket agnen forbi, der hvor jeg skræmte fisken, kom det tunge hug.

– Der røg med det samme en masse line af hjulet, og fisken hoppede op af vandet, så jeg kunne se, at det bare var en fisk, som jeg gerne vil have på land. Efter en intens fight på omkring 5 minutter, fik jeg fisken på land, og der var jeg glad for, at jeg var alene på pladsen, for jeg fik vist råbt et kæmpe “FUCK HVOR FEDT MAN”, og så kunne dagen jo ikke rigtig starte bedre. 

Fisken var 56 cm, så den kunne potentielt have givet en 3. plads til Fjordlandet Open. Blinket den lod sig overtale af var Knægten på 19 gram fra DC Lures i den kobberfarvede version.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This