Det har været en vild weekend med Fjordlandet Open, siger Kim Christoffersen, der kender fjordene som sin egen bukselomme. – Tidligt lørdag morgen rammer jeg et par fisk, og en fisk på 58cm slår til. Der er fuld flex på klingen, men jeg får landet og genudsat den. Der går ikke mere en 5 minutter, så ser jeg er pæn fisk og kaster til den. Straks får jeg den i tale, og ikke længe efter pisker linen af hjulet, og jeg får landet en super havørred på 66 centimeter.

– Det bliver søndag, og her rammer jeg en del fisk på over 50cm samt en enkelt havørred på 61cm, men så dør det ud. Jeg ændrer taktik og skifter til meget store agn, nemlig en Sandeel Pencil på 31 gram. Jeg laver et par kast, og så får jeg flex igen. Denne fisk har jeg svært ved at vurdere størrelsen på, men jeg får trukket den ind til mig, hvor det første jeg tænker er, er at det er vinderfisken, for den måler nemlig 79 cm. Men – det viser sig, at det er en laks, og det er ikke lige en kategori, man har regnet med til Fjordlandet Open. Så det har virkelig været en vild weekend, hvor jeg vandt en 2. plads med den ene havørred, jeg fangede om lørdagen på 66 cm, slutter han. For sin flotte laks vandt han improviseret præmie, nemlig en god bitter.

  1. præmien til Fjordlandet Open gik til Jesper Marker med en havørred på 73 cm og 3. pladsen gik til Jakob Bügel med en 54 cm havørred. 4-5 præmien gik delt til Stefan Larsen og Steffen Traneskov for fisk på 53 centimeter.

 

Grejxperten

 

Kim Christoffersen med sin flotte kystlaks fra konkurrencen Fjordlandet Open 2021.

Kim Christoffersen med sin havørred på 66 cm der rakte til andenpladsen i konkurrencen Fjordlandet Open 2021 her i weekenden. Øverst ses han med sin flotte kystlaks.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This