– Jeg havde lige fem timer til at være med i Fjordlandet Open, så jeg havde ikke de store forventninger til af fange noget, fortæller Stefan Larsen. – På turen tænkte jeg, at jeg ville øve mig mere med fluestangen og bandt en lille variant af Guldbassen fra morgenstunden. Jeg havde gået i en tre timers tid, hvor jeg ikke havde mærket eller set noget liv. Jeg var stoppet op for af øve mine kast. Og i et af mine bedre kast, så sad der pludselig den smukkeste ørred på. Den sprang to gange og pulsen var høj. Mine stakkels uerfarne fluekastearme syrede til ret hurtigt, men i nettet kom den, og det var en kæmpe forløsning. Jeg har ikke haft meget tid til fiskeriet i år, så det var min første ørred i år, og den første på fluestang samt på selvbundet flue.
Så det var helt igennem en fantastisk dag, som jeg næppe glemmer.

Der blev naturligvis også fanget en række andre flotte ørreder til Fjordlandet Open. Du kan se hvem der vandt hvad til konkurrencen her.

 

Owner

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This