– I weekenden var jeg ude at fiske lidt med den nye Sandy Inline, fortæller David Sølling Johnsen fra Team Westin. – Vandstanden var rigtigt lav, da jeg ankom på pladsen, og fiskeriet virkede svært. Men da vandet steg, så kom fiskene ind, og herefter fik jeg tre fisk i løbet af en time med den største på 52cm som, ses på billedet her.

– Jeg mistede kort forinden også en god fisk, som var endnu større, da den rullede rundt i bølgerne og smed krogen. Desværre havde jeg en frisørtid og måtte derfor skynde mig ind imod byen igen. Så det blev kun til 2,5 times fiskeri på denne tur. Men jeg var godt tilfreds da det lykkedes mig at få det, som jeg kom efter. Fiskene blev fanget på Sandy Inline 18g i farven “UV Transparent Ammo” som jeg fiskede på min Westin W10 10,2’ 10-34 gram.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This