Hashim Al-Husseini har haft meget arbejde på det seneste, men fik forleden sneget en tur efter svenskekystens havørreder ind i kalenderen:

– Om aftenen skrev jeg til min kammerat ”Kungen”, om han var frisk på en fisketur, og dat var han. Og som sagt – så gjort. Han var dog lidt tidligere ude af fjerene end mig, så jeg var veludhvilet, da jeg fremme på pladsen riggede min Gotlandspilen for enden af forfanget. Netop da fik jeg en opringning fra Kungen, som havde landet en blankfisk i fire-kilos klassen. Jeg skyndte mig op til bilen for at køre over til det sted han var.

– Kort efter var jeg fremme og begyndte at kaste. Pludselig var det som om den sad i bunden, men det viste sig at være en super fin blankfisk, der snart efter fik hjulet til at synge den melodi, som vi alle ønsker at høre. Et par minutter sine kunne jeg lande den flotte havørred, som du ser på billedet. Fisken blev naturligvis genudsat.

Du kan læse flere gode artikler om kystørredfiskeriet i Sydsverige i artikelarkivet på fiskogfri.dk – eksempelvis denne, hvor du får en række fede havørredpladser i Skåne serveret på et sølvfad.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This