Sådan lyder meldingen fra Martin Hubert fra Spar Lystfiskeri, der til daglig fisker på Øresund – blandt andet som skipper på Fyrholm. – Lige nu bliver der fanget masser af flade i Øresund – både i nord ved Helsingør og mod syd ved København. Allrede fra marts har vi oplevet et super fiskeri, og i sidste weekend havde vi en dag, hvor 5-600 flade i fine størrelser var oppe og vende.  Det var både rødspætter, skrubber og isinger – og der er ved at komme godt sul på dem nu, så der er tale om en ret høj procentdel fine spisefisk.

– Forleden fik vi rødspætter helt op til 45 centimeter, så det tegner godt for fladfiskeriet i den kommende tid. Melder du dig til en fladfisketur, kan børsteorm til agn bestilles samtidig med din booking.

– Selvom det faktisk er ved at være den tid, så er hornfiskene ikke rigtig kommet i større mængder, men vi glæder os til det forhåbentlige snart sker. Også til dette fiskeri kan du booke sæsonture og kombiture, hvilket du kan læse meget mere om på sparlystfiskeri.dk

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This