– Sommeren for alvor er kommet til Danmark, og med de højere vandtemperaturer, bliver de mørke timer uhyre spændende, skriver Kasper Weidick Iversen fra Team Sportex. – Med næsten igen vind natten mellem fredag og lørdag, besluttede jeg mig således for at prøve årets første nattetur. Turen gik til fjorden, og allerede i solnedgangen fik jeg de første par fine fjordfisk på wobler, men herefter blev fiskeriet svært. Omkring klokken 1 var der kommet nogle større fisk ind på pladsen, men fiskene var tæt på umulige og ville kun bule i overfladen.

– Der viste sig hurtigt et mønster, og de enkelte fisk indtog et område, som de ivrigt forsvarede mod andre fisk. Særligt én fisk så ud til at have en god størrelse. Denne fisk blev forsøgt gentagne gange i løbet af natten, uden andet held end en enkelt stor bule. Jeg måtte se mig slået og hoppede i soveposen.

– Med det første lys listede jeg mig direkte ned til pladsen med den store fisk, og kunne efter tre minutters stilhed bekræfte, at den stadig stod på sin plads. To kast var alt, hvad der skulle til, før fisken skød ud og tog wobleren 10 meter fra mig. Min stang fleksede i bund, og fisken fløj ud af det flade vand. Kampen var kort og kontant – og den brugte alle beskidte tricks. Til sidst kunne jeg dog lande både den og de to kilo søsalat, som den havde fået samlet på linen. Fisken blev taget på en Sportex Tiboron RS-3 Seatrout 9′ 6-31g med Climax MiG8 braid og Climax Max Fluorocarbon 0,45, slutter han.

 

Hvidovre Sport

 

Fisken blev taget på en Sportex Tiboron RS-3 Seatrout 9' 6-31g med Climax MiG8 braid og Climax Max Fluorocarbon 0,45

Fisken blev taget på en Sportex Tiboron RS-3 Seatrout 9′ 6-31g med Climax MiG8 braid og Climax Max Fluorocarbon 0,45

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This