– Dagen startede med en god håndfuld mindre fisk, skriver Flemming Winther til Fisk & Fri. – Efter nogle timer med samme snitstørrelse, kom der en del mere vind henover søen, og så begyndte jeg at få lidt bedre fisk på X-Rap Haku og Boom Shad. Jeg besluttede at sætte X-Rap Otus 25cm på, efter at der havde været en død periode. En håndfuld kast senere kom hugget, og det var en bedre fisk, som havde hugget på Otus. Fisken leverede en god fight, og det var lækkert at få den første meter fisk på den nye farve kombination. Den er et must i grejkassen, og da jeg tidligere selv lavede shads til aborre- og geddefiskeriet, var dette en af de farvekombinationer, som jeg brugt mest tid på. Det var ikke let overhovedet, og mange timer blev brugt på at mixe og blande farver sammen. Jeg blev aldrig helt tilfreds med min udgave, så det er lækkert at Rapala lige har tryllet den helt perfekte farve frem.

– Alt i alt en yderst godkendt dag med masser af action og nyheder der blev prøvet af. Glæder mig allerede til næste tur. Tænker det bliver en tur med aborrefiskeri, hvor jeg skal have prøvet de nye 8 & 10cm Boom Shads, der er fyldt med glimmer og transparente farver, der pulsere mellem grønligt UV og olie nuancer, der giver et helt unikt spil i vandet i alle lysforhold. 

 

Grejxperten

 

Rapala Peto er en suveræn agn til alle større rovfisk.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This