– Jeg havde knap nok fået min nye Sportex Tiboron RS-3 Seatrout i hånden, før den blev sat på sin første prøve, fortæller Kasper Weidick Iversen fra Team Sportex. – Weekendens solskinsvejr gjorde det svært at beherske fisketrangen, så afsted gik det til fjorden. Jeg havde i dagens anledning valgt at fiske vandet lidt anderledes, end jeg normalt gør, og derfor havde jeg medbragt min flydering.

– Fjorden var flad, og solen havde allerede varmet det kystnære vand op, da jeg søsatte flyderingen. Efter en kort sejltur kom det første hårde hug. Stangen flexede, og fisken var en rigtig fighter i strømmen. Den flotte målsfisk fik hurtigt sin frihed, og jagten forsatte. Tiboron’en viste snart sine egenskaber med en hurtig action, en utrolig følsomhed og en egenvægt på kun 141gram, der gør, at man kan fiske en hel uge uden at få ondt i skulderen! Ind imellem hære af hornfisk fandt jeg jævnligt nogle flotte ørreder, og specielt én af dem skulle vise sig at være ekstra god. Hugget kom over en dyb rende, og wobleren blev stoppet prompte. Fisken tog et godt udløb og sluttede i et flot spring. Dens smukke, blanke side skinnede i solen, og pulsen steg. Fighten med de mindre målsfisk havde været sjovt, men stangen fik for alvor lov at arbejde med denne fine fisk. Efter noget tid kunne den tykke havørred landes sikkert og beundres.

Min Tiboron RS-3 9′ på 6-31g var i øvrigt rigget op med MiG8 Braid og Max Fluorocarbon fra Climax.

 

Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This