– Weekendens fiskeri bød på otte fisk, som var oppe at vende, fortæller David Johnsen fra Team Westin. – Den største af dem var denne blankfisk, som huggede på Sandy In-line 18gram i farven “UV transparent Ammo”. Den målte lige over 50 centimeter og blev genudsat efter et par billeder. Jeg fangede den med min Westin W10 10,2′ 10-34g, og på hjulet var påspolet W10 13 Braid Coastal, som jeg er blevet rigtigt glad for. Den er uroligt lækker at fiske og arbejde med! Den er ikke for stiv, og den er heller ikke for blød. Eller med andre ord – den er helt perfekt, og så kaster den imponerende langt. Dette er ikke en billig line! Men jeg syntes at den er hver en krone værd og hvis du leder efter den ultimative fiskeline til havørredfiskeriet så har du den her! Det er klart den bedste line, jeg har prøvet til kystfiskeriet, slutter han.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This