Westins produkt manager, David Thormar, var i påsken taget på havørred jagt med sin far Einar Gjaldbæk Petersen. Jagten på den store overspringer er et af forårets helt store højdepunkter. Tobiserne begynder at vise sig og de store fisk kommer til kysten for at fouragere på disse. Agn valget falder derfor også naturligt på den nye tobis imitation Sandy Inline.

– Fiskene viser sig hurtigt denne dag og efter få kast har vi haft kontakt til et par mindre fisk, fortæller han. – Der går ikke mere end maksimalt en halv time, før min far råber, og da jeg vender mig, ser jeg en mega ørred springe fri af vandet flere gange. Efter en kort men intens fight kan jeg lande et pragteksemplar af en forårs havørred på 76cm og 5,2kg. Jublen vil ingen ende tage, og jeg må igen konstatere, at min far bare kan et eller andet med de store kystørreder. Agnen var for at være helt præcist en Sandy Inline UV Tobis Ammo fisket på en W10 Spin 10’ 7-28g og et fastspolehjul fyldt med W10 Coastal 0.128mm fletline.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This