Lige nu er suderfiskeriet super hot, og vi har fået mange tilbagemeldinger om flotte fisk fanget rundt omkring i hele landet. En af dem, der har været ude, er Jens Hansen:

– En aftentur til den lokale sø med feeder gav en stribe store suder, fortæller han til Fisk & Fri. – Jeg fiskede med noget simpelt forfoder lavet af rasp og majs – og så var det ellers bare at kaste ud langs med egen bred med foderkuglerne. Da der var grundfodret, fiskede jeg med en lille gul 12mm pop up på et simpelt hair rig med en feeder til at supplere fodringen løbende. Efter nogle timer havde vi fået fire fisk på 3,2-3,1-2,8 og 2,5 kg slutter han.

En feeder er en slags foderkurv, der sidder på taklet. Grundfoderet puttes i kurven og krammes omkring den, så man løbende kan supplere fodringen helt præcist under det praktiske fiskeri. Hver gang man har fået en fisk, kommes der nyt foder i feederen, der også giver en perfekt duftspredning lige omkring agnen. Feedere kaldes også populært swimfeeders, fordi de bruges til at fodre på ens ”swim”, der betyder fiskeplads på engelsk.

Flådfiskeri er også en super effektiv metode. Vil du vide mere om denne metode, så se denne video på Fisk & Fris Youtube, hvor du kan abonnere gratis.

Du kan også læse denne fine artikel om flådfiskeri efter suder.

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This