– Inden for de sidste 14 dage har jeg tabt kampe med to storfisk, hvor de trak det længste strå, fortæller Dennis Rasmussen. – Det har dog givet fisk det sidste stykke tid, og efter Sylvester fik sin fisk, måtte jeg bare i gang igen, for jeg tænkte, at hans fisk kunne have været en af de storfisk, som jeg tabte kampen med, da det var i Ribe Å.

– Da jeg for at par dage siden startede på samme vand, og havde to fisk bag fluen, som ikke kom igen, valgte jeg at køre ud på RSF´s vand. Her gik jeg opstrøms til startpunktet, hvor jeg begyndte stille og roligt. Månen lyste og krondyrene brølede højt i takt med, at trætheden stille og roligt begyndte at melde sin ankomst! Pludselig blev tanken om sengen derhjemme afbrudt af et lille puf i stangen!

– Jeg strippede fluen hjem, gik tre skidt tilbage og lagde fluen ud samme sted. Da fluen ramte egen kant, uden at der var sket noget, begyndte jeg at fiske egen kant af. To gange gav det et godt ryk i min 12cm sprutteflue – og BANG – så kom hugget. Det var en god fisk, kunne jeg mærke – og se. Efter 5-8 minutters fight, hvor vi var 40-50 meter nedstrøms og opstrøms, kunne jeg til sidst nette min anden 7-kilos fisk på to sæsoner. Fisken var 83 centimeter lang, slutter han.

Har du selv været ved åen, så hører vi naturligvis meget gerne fra dig på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Nordic Outdoorshow 2022

 

Spruttefluen slår til igen...

Spruttefluen slår til igen…

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This