– Jeg var taget en tur til åen for at se, om man kunne fange en havørred efter nattens regn og blæst, fortæller Jens Sylvester. – Da jeg ankommer til åen, ser jeg, at der på trods af regnen er relativt lav vandføring, men ja – det skal jo prøves, så jeg fisker i en 30 minutters tid, hvor jeg ser et par fisk, så der er da liv i åen. Jeg tager nu op til S-svinget, der er et af de rigtige gode steder. Her ser jeg et par fisk trække frem og tilbage, hvorefter jeg lægger et kast til en udhængende gren – og bum. Så sidder der fisk en fin fisk på spinneren, og efter en god fight ser jeg, at det bækørrednet, jeg har taget med, er alt alt for lille til den store fisk. På trods af det bliver fisken dog landet i nettet, så jeg kan tage min Mepps 4 spinner ud af munden på fisken og tage et par billeder. Kort efter bliver fisken så sat ud i åen igen. Alt i alt har det været en god tur til åen, hvor jeg kunne notere mig for en havørred på 65cm og cirka 2,5kg.

Har du selv været ude at fiske ved åen, hører vi meget gerne fra dig på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Kystblink Harald Nyborg

 

JensSylvesters havørred blev forsigtigt genudsat til åen.

Jens Sylvesters havørred blev forsigtigt genudsat til åen.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This