Jeg havde endelig fået tid til at starte min karpesæson i år efter cirka 6 måneders pause, fortæller Jimmi Pedersen. – Og hvilken start jeg fik. Jeg havde udset mig et spot i en større sø, hvor jeg fik fodret lidt op i et par dage før, og det blev til fire karper: To rigtig fine spejlkarper på 12,3kg og 16,1kg, der ikke kunne modstå en dobbelt pop-up med en 15mm Hot Amanda popup toppet med 12 mm pineapple popup, og en 15mm Hot Amanda popup toppet med 12 Orange Dream pop-up fra CFC bait fisket på et chod-rig. Det blev også til to mindre skælkarper på 5-5,5kg. Der blev fanget på en snowman med en 15mm Monster Crab pop-up toppet med en 12mm Spicy Squid fra CFC bait også – fisket på et chodrig.

 

Friluftsland

 

Jimmi Pedersen med sin næststørste spejlkarpe.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This