– En tilsyneladende stille tur til noget fjordlignende vand med blød bund tog pludselig en hektisk drejning, fortæller Martin Bosen. – Jeg var ude med en kameramand og skulle optage havørredfilm til Youtube, og de første par timer skete der absolut intet – og vi så ingen livstegn.

– Efter en pause på land for at få varmen stod jeg og lavede nogen små korte kast, indtil kamera manden var klar. Pludselig så jeg noget bag min agn og råbte til ham, at han skulle begynde at filme. Jeg lagde et kast mere, og bum så var der action. Jeg fik landet fisken og lavet et cirka mål i vandet, som var +70 cm. Havørreden havde været i åen og blev selvfølgeligt nænsomt genudsat efter et par hurtige skud. Den fulde fight mm. kan ses i næste uge på Youtube kanalen Flexfishing. Knæk & Bræk.

 

Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This