– Forleden var jeg ude for at varme lidt op til næste weekend’s SD Cup 2023, fortæller Christian Andersen. – Og det startede godt nok en lille smule sløjt med to små havørreder – begge med deres fedtfine. Efter at have fisket i godt en time, og jeg ikke havde mærket noget andet end de to små i det første lange badekar, var jeg nu lige på kanten, hvor tangbæltet begyndte at bevæge sig ud. Og efter kun 5-7 omgange på hjulet, så hamrede fisken til min nye Needlepin fra OGP. Jeg kunne straks mærke det var en rigtig fin fisk, så jeg fik strammet min bremse til, og fisken begyndte at lave flere hop ud af vandet, så jeg kunne jeg se, at den var fin. Kort tid efter fik jeg den landet i nettet. Wow den var i god form – tromle tyk og bomstærk. Det må siges at være en rigtig god opvarmning til SD Cuppen.

Husk, at du som abonnent på Fisk & Fris YouTube lige nu kan vinde 20 gennemløbere fra OGP. Læs hvordan her.

Læs mere om SD CUP 2023 her.

 

Tradea brugt fiskegrej

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This