Som gratis abonnent på Fisk & Fris YouTube kan du i denne uge vinde hele 20 fede, originale gennemløbere af fra OGP Lures – bemalet af blinktroldmanden himself – Ole Gregersen. Alt hvad du skal gøre for at vinde sortimentet, som du ser på billedet ovenfor, er at besvare følgende spørgsmål:

Hvad er navnet på Ole Gregersens og OGP´s helt nye gennemløber? Svaret poster du i facebooktråden om denne konkurrence på Fisk & Fris Facebook. Konkurrencen løber indtil 25/9 kl 12.00.

Præmien, som du ser, består af en hel palette af blink i forskellige farver fra OGP. Der er lidt af hvert fra spændende 6 grams UL gennemløbere til Sillingen i 22 gram. De er som alle andre OGP blink fremstillet og malet af Ole Gregersen, og dermed 100% produceret i DK – leveret i original emballage. Det er fornemt håndværk, hvilket tydeligt ses i alle de spændende farvekombinationer, som er meget unikke. NB – på fotoet er der kun 17 blink – der kommer 3 ekstra blink, som er en overraskelse oven i til vinderen.

Husk, at du kan deltage i SD CUP 2023 om et par uger – læs mere om konkurrencen, der løber af stablen fra fredag den 22 september klokken 06.00 til søndag den 24 september klokken 16.00, her.

 

Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This