– Denne sommer har været hård for mig, fordi jeg bor på en strækning, hvor det har været pålandsvind og varmt vand uafbrudt i næsten 2 måneder nu. Sådan lyder det fra Afif Kurjeih. Det betyder, at den nærmeste kyst, hvor det er fralandsvind og lidt koldere vand er 100 km væk. Det har så gjort at jeg bare fisker mindre og lidt mere i søer. Men i går var der noget ved vinden og havtemperaturen, som jeg har ventet på længe – og selvfølgelig skulle jeg ud og prøve. Jeg fiskede i en del timer. Havde en masse kontakter, og mistede en masse fine fisk. Frustrerende er det, når de er så forsigtige og svære at få på, men det lykkedes at få landet fire, hvor den her du ser på billedet var hele dagen værd. Havørreden var 2,8 kilo og huggede på en Sandy Inline, slutter han.

Læs mere om havørredfiskeriet på Skånekysten her.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This