– Vi havde kæmpet to dage på østsiden af Gotland i håb om at gentage succesen fra sidste år, hvor jeg var heroppe med mine fiskekammerater, fortæller Kalle Lind Slente. – Det var ikke blevet til mere end et par mindre fisk, da jeg mistede en flot fisk på over 65 centimeter lige foran stangspidsen.

– Noget nedtrykt forsatte jeg fiskeriet rundt om et særdeles flot stenrev. Det passede med, at solen kiggede frem, og 10-15 kast efter huggede denne flotte hanfisk 20 meter ude. Jeg troede til at starte med, at det var et bundhug, da vi fiskede på forholdsvist lavt vand, men det viste sig hurtigt at være en meget stor havørred. Fighten tog omkring 10-15 minutter med 5-6 meget lang udløb. Flere gange under fighten var jeg nød til at stramme bremsen, da jeg kun havde et str. 2500 hjul på. Efter 6 udløb kom den endelig tæt nok på til min makker kunne nette den for mig. Hvis jeg havde været alene, havde det højst sandsynligt været en længere fight. Den fik selvfølgelig friheden igen, slutter han. Fisken er tilmeldt Kinetic Fiskecup 2024, som du kan læse meget mere om her.

Hvis du savner ny inspiration til dit havørredfiskeri er der masser af viden at hente i artikelarkivet på fiskogfri.dk her.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This