– Søndag tog min kæreste og jeg på søen i jagten på den helt store gedde, skriver Irena Mathiasen. – Blæsten var kold, men solens stråler gav nærmest forårs fornemmelser i de små øjeblikke, hvor de semi-kraftige vindstød ikke ruskede.

– Gedderne var igennem hele dagen lidt dovne og svære at få i tale, men det blev til et par mindre gedder og tæt på en skilsmisse! Det lykkedes nemlig jacob at kroge en stor og tyk gedde, som vi skød til at være 10 kg +/- . Vi fandt dog aldrig ud af hvor stor den præcis var, for da jeg skulle nette den massive fisk, fik jeg placere krogene i nettet. Rookie-mistake! Nærmest i slowmotion kunne vi se den store fisk vende rundt og forsvinde ned i det mørke vand igen. Av den var ikke god! Jeg blev gudskelov ret hurtigt tilgivet, nok også hurtigere end fortjent.

– Sidst på dagen kunne Jacob så vise mig, hvordan man rent faktisk skal nette en tyk gedde. For på dagens sidste kast, huggede denne smukke dame på en Berkley Zilla Glider 160 i farven Rudd. En god måde at slutte en fin dag på søen, slutter Irena. 

 

Havørred - Refleksioner på kysten

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This