Rasmus Christensen fra Team Westin er sammen med sin far Casper – som sidste år på samme tid – draget til Holland efter kæmpegedder. – Da jeg også fandt nogle store aborrer sidste år, ville vi på denne tur også lige prøve at se, om vi kunne finde dem igen på et helt nyt kæmpestort vand – uden guide og nogen form for info omkring fiskeriet efter aborrerne, skriver Rasmus til Fisk & Fri.

– Vi havde vores idéer og tanker om, hvor de skulle stå, og hvordan de skulle fiskes. Og sørme ikke om vi ramte plet. Den første fisk huggede ekstremt hårdt, og fighten mindede noget mere om en femkilos gedde end en aborre, men de der hovedryst er ikke til at tage fejl af: Det her var en rigtig stor aborre, og vi skreg da også godt til, da den kom i nettet. Fisken var nemlig intet mindre end 53cm og 3,25kg – hvilket var ny PR til den gamle.

– Vi fiskede selvfølgelig videre dagene efter, men fiskeriet var svært, og fiskene var få, men til gengæld var de kæmpestore – blandt andet en ny PR-aborre, som jeg fik på 2,9kg! Desuden fik vi et par stykker mere på 2,7 og 2,3kg, inden det blev mørkt og vores geddefiskeri startede.

– Geddefiskeriet er også gået godt – og er fuldstændig unikt. Indtil nu har vi fanget 53 gedder hvoraf 24 er over 7 kg og 12 er over 10kg! Vores top-5 geddeliste fra turen ser således ud: 14,8 kg – 14,2kg – 13,6kg – 13,3kg og 12,8kg, slutter han.

 

 

Rasmus med en af turens mange flotte gedder. Oøverst Casper Christensen med sin fantastiske PR-aborrer p over 3 kilo.

Rasmus med en af turens mange flotte gedder. Øverst Casper Christensen med sin fantastiske PR-aborrer på over 3 kilo.

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This