– Jeg startede ved Børsmose, og efter fem timer uden held og kun med en lille skrubbe valgte jeg derfor at køre lidt længere op langs kysten, hvor der var mere gang i vandet, fortæller William Andersen. – Jeg fiskede med en kraftig spinnestang, som er god til kystfiskeri, og fisken, som du ser her, fangede jeg på en lyserød/neon grøn pirk på 40 gram.

– Først troede jeg, at det var bundbid, men med god rådgivning fra andre pighvarfiskere, vidste jeg, at det nok var en fisk, så jeg skyndte mig tættere på, og så var det ellers bare en hård kamp om at få den op fra bunden. Efter fem minutters kamp fik jeg den dog længere op mod land, indtil jeg kunne skubbe den det sidste stykke ud af vandet.

Læs mere om pighvarfiskeriet på Vestkysten her.

– og få alle detaljerne om pighvarfiskeri med GULP på Vestkysten her.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This